Šūmahera sieva samierinājusies ar «ļoti sāpīgu faktu» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bijušā «Formulas 1» (F-1) čempiona Mihaela Šūmahera sieva Korinna pārdevusi aptuveni 35 miljonus eiro vērto privāto lidmašīnu un ģimenes māju. Korinna Šūmahera atzinusi un pieņēmusi faktu, ka viņas vīrs nekad neatlabs no gūtās traumas, tādēļ maksimāli daudz līdzekļu tiek novirzīti Šūmahera ārstēšanai, vēsta ārvalstu mediji.

Šūmahera medijiem atklājusi, ka jau ir samierinājusies ar domu, ka viņas vīrs nekad pilnībā neatgūsies no 2013.gada nogalē gūtās traumas Francijas kalnos, taču tas ir ļoti sāpīgs fakts ne vien viņai, bet arī bijušā F-1 čempiona bērniem.

46 gadus vecā Korinna nolēmusi pārdot arī ģimenes īpašumu Francijas Alpos. Pēc nelaimes Šūmahera sievas pārziņā ir arī aptuveni 700 miljonu eiro vērtais Mihaela Šūmahera bizness.

«Korinna ar Mihaela tēvu apspriežas, ko darīt ar biznesu. Iespējams, ka daļa no tā tiks pārdota, lai palīdzētu Mihaelam. Viņa to dara ar sāpīgu apziņu, ka Mihaels vairāk nekad nespēs dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, tādēļ, lai viņu glābtu, tiek pārdotas lietas un īpašumi, kurus Mihaelam nevajadzēs,» medijiem pastāstīja ģimenei pietuvināts cilvēks.

Iepriekš vēstīts, ka 2013.gada decembra beigās Francijas Alpos negadījumā cieta un smagu galvas traumu guva bijušais F-1 čempions Mihaels Šūmahers. Viņš vairākus mēnešus atradās mākslīgajā komā, taču pēc tam tika no tās pamodināts. Pēc tam viņa veselības stāvoklī būtisku uzlabojumu nav.

Šūmahers katru dienu tiek izvests mājas pagalmā, un viņš atrodas ratiņkrēslā. Tāpat viņam katru dienu tiek veiktas vairāku stundu ilgas masāžas, lai stimulētu muskuļu darbību.

Atsaucoties uz sportista ģimenei pietuvināto personu, laikraksts «Express» vēsta, ka F-1 čempionam ir ierobežota apziņa, un viņš vēl joprojām nevar ne staigāt, ne runāt.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu