Absurdo lietu saistībā ar velosipēdista sodīšanu vērtēs policijas vadība (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leo Hidalgo (@yompyz), CC BY-NC 2.0

Policijas vadība solījusi izvērtēt vai velosipēdists pamatoti sodīts par nokrišanu no velosipēda, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Piektdien Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ir pieprasījis ceturtdien TV3 raidījuma «Bez Tabu» sižetā minētās administratīvās lietas materiālus, kurā velosipēdistam pēc ceļu satiksmes negadījuma bija piemērots sods - brīdinājums.

Kad materiāli tiks saņemti, tie tiks nodoti Valsts policijas Galvenajai kārtības policijas pārvaldei, lai izvērtētu piemērotā soda pamatotību un tiesiskumu.

Kā vēstīts, absurdu situāciju Bauskā piedzīvojis kāds velosipēdists, kuram policija par kritienu no velosipēda piemērojusi administratīvo sodu, vēstīja TV3 raidījums «Bez tabu».

Vīrietis ziemā braucis uz darbu, veloceliņš bijis apledojis un neesot bijis nokaisīts ar pretslīdes materiāliem. Pēc kritiena vīrietis izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas viņu nogādājusi Jelgavas slimnīcā. Tur konstatēts, ka velosipēdistam ir smaga gūžas kaula un kājas trauma. Šādos gadījumos slimnīcas pārstāvji ziņo policijai.

No policijas vīrietis saņēmis administratīvā pārkāpuma protokolu un ticis sodīts.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu