Divi «Maxima» kasieri no veikala nozog prāvu naudas summu (68)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesai krimināllietu, kurā četras personas, tostarp divi kasieri, apsūdzēti par veikala «Maxima» apzagšanu.

Apsūdzība liecina, ka divas no apsūdzētajām personām bija konkrētā veikala «Maxima» kasieri, kuri bija informēti, kurās dienās nenotiek veikala inkasācija un visi naudas ieņēmumu paliek veikala seifā, aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Realizējot organizētās grupas kopīgo nodomu, viena no apsūdzētajām personām, kurai bija brīva piekļuve iekasēto naudas līdzekļu seifam, nolaupīja naudu un iepakoja to tukšās kartona kastēs, kuras pēc tam iznesa no veikala telpām un novietoja aiz konteinera.

Tikmēr pārējie apsūdzētie, vērojot apkārti, lai netiek pamanīti, piegāja pie konteinera un naudu salika somā. Tādā veidā apsūdzētie nolaupīja 7740 eiro.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu