20 lieliskas Andželīnas Džolijas dzīves atziņas (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vienmēr ir interesanti uzzināt, kas notiek bagāto un slaveno galvās, tāpēc interneta žurnāls esquire.ru apkopojis harizmātiskās aktrises un režisores Andželinas Džolijas atziņas. Iedvesmojies!

1. «Būt brīvai – tas nozīmē dzīvot, klausot intuīcijai, nenodarot nevienam sāpes un netiesājot cilvēkus par viņu kļūdām.»

2. «Cilvēki domā, ka es esmu pilna ar tumšiem noslēpumiem un apsēsta ar domām par nāvi, taču patiesībā par nāvi es domāju tikai tāpēc, ka vērtēju dzīvi augstāk nekā daudzi citi.»

3. «Nāvei piemīt nomierinošs efekts. Doma par to, ka rītdiena var nepienākt, ļauj tev vairāk novērtēt šodienu – lai kāda tā arī būtu.»

4. «No tā, ko es nopelnu, trešdaļu es atlieku, trešdaļu tērēju, bet trešdaļu – atdodu labdarībai.»

5. «Pajautājiet dažādiem cilvēkiem, ko viņi visvairāk vēlētos izdarīt, un izrādīsies, ka neviens to vēl nav izdarījis. Tas arī mani šai pasaulē uztrauc visvairāk.»

6. «Es pārāk vēlu sapratu, ka būt laimīgai – tā ir vienkārši izvēle, kuru tu izdari.»

7. «Trūkumi man vienmēr ir šķituši pievilcīgi. Rētas, piemēram, ir seksīgas, jo it kā saka:«Jā, es esmu darījis muļķības.»»

8. «Es uzskatu, ka bērniem viss ir jāredz savām acīm, tāpēc mani bērni dzīvoja ar mani kopā mājiņā Kambodžā. Tā pat nebija īsta māja, bet drīzāk būda uz pāļiem, ap kuru atrodas vēl simts tādas pašas būdas. Kopā ar kaimiņiem – vienkāršiem zemniekiem – mēs atmīnējām teritoriju. Mums piederošajā zemē mēs atradām 48 mīnas.»

9. «Tiklīdz es pārstāju sekot intuīcijai un sāku rīkoties saskaņā ar loģiku, es uzreiz iekuļos nepatikšanās.»

10. «Cilvēki ir tik dīvaini – viņi man saka, ka es esmu tieva, domājot, ka tas man uzlabo garastāvokli.»

11. «Man patīk slēpties aiz saviem personāžiem. Es esmu ļoti noslēgts cilvēks un ne pārāk labi esmu iemācījusies sadzīvot ar popularitāti.»

12. «Man nav nepieciešams psihoanalītiķis. Lomas, kuras es izvēlos, - lūk, mans psihoanalītiķis!»

13. «Man nepatīk, ja man pieskaras. Reiz man teica, ka tad, kad mani apskauj, es pamirstu un aizturu elpu.»

14. «Kādā brīdī es sapratu, ka esmu ar sevi apmierināta. Vienmēr tas tā nav bijis. Beidzot es varu apgalvot, ka mana dzīve ir tikpat interesanta kā mans darbs.»

15. «Rieva virs uzacīm man ir tāpēc, ka man nemitīgi nākas tās saraukt izbrīnā.»

16. «Kad pirmoreiz nokļuvu Sjerraleonē, es ieraudzīju tūkstošiem cilvēkiem, kuriem nemiernieki bija nogriezuši rokas vai kājas. Atceros, ka pirmajās dienās, klausoties šo cilvēku stāstos, es nemitīgi raudāju, taču pēcāk es sapratu, ka viņiem manas asaras nav nepieciešamas.»

17. «Vislielākā dāvana, ko es esmu pasniegusi saviem bērniem, ir iespēja ieraudzīt pasauli.»

18. «Kad tev ir seši bērni, tu centies nekad sevi nepakļaut briesmām.»

19. «Atšķirībā no daudzām sievietēm man patīk būt stāvoklī. Man patīk tā sajūta, kad viss tavs ķermenis nepieder tev, bet gan bērnam.»

20. «Es netaisos filmēties mūžīgi. Kādreiz man būs jākļūst par vecmāmiņu.»

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu