Ņemcova slepkavības lietā galvenais aizdomās turamais nācis klajā ar jaunām liecībām (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavības lietā galvenais aizdomās turamais Zaurs Dadajevs paziņojis, ka 27.februārī viņš nav atradies Maskavas centrā, kur tika nogalināts opozicionārs, vēsta ārvalstu mediji.

Pagājušajā piektdienā pēc Dadajeva iniciatīvas notikusi viņa pratināšana, kuras laikā viņš pastāstījis, ka 27.februārī pamodies ap vienpadsmitiem no rīta, un pa dienu saticies ar savu dienesta biedru Ruslanu Geremejevu, ar kuru kopā devies makšķerēt.

Vēlāk Dadajevs un Geremejevs devušies uz diviem restorāniem, kur pavadījuši laiku līdz pat vienpadsmitiem vakarā. Īsi pirms pusnakts Dadajevs un Geremejevs pārrunājuši kādu «ne-telefona sarunu», un it kā devies mājās.

Nopratināšanas laikā Dadajevam parādītas fotogrāfijas, kurās viņš bija redzams viesnīcas «Radisson Slavjanskaja» telpās kādas čečenu grupas kompānijā. Dadajevs atzina, ka bija viesnīcā, taču tazina, ka neatceras, ko un kas tika apspriests.

Tiek norādīts, ka šīs Dadajeva liecības ir pretrunā ar tām, kuras viņš sniedzis 7.martā, kad pats atzina savu vainu Ņemcova slepkavībā. Aprīlī tika paziņots, ka Dadajevam ir alibi, un viņš it kā neesot saistīts ar Ņemcova slepkavību.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu