Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pārāk vardarbīgs un seksuāli atklāts: Riannas jaunais videoklips (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Barbadosiešu skaistules Riannas jaunais videoklips «B**ch Better Have My Money» sagādājis dziedātājai nepatikšanas tā vardarbīgā un seksuāli atklātā satura dēļ.

Dziedātājas jaunais videoklips, kura tapšanā Rianna piedalījusies, iznāca pagājušajā nedēļā «Vevo» kanālā. Kaut arī dziesma skatīta vairāk nekā 17 miljonu reižu, tā vērtēta pretrunīgi - gan kā spēcīgs izaicinājums mūzikas industrijas stereotipiem, gan kā rasistisks un šovinistisks smērējums.

Savu neapmierinātību par videoklipu «B**ch Better Have My Money» paudušas arī feministes, kritizējot dziedātāju par atkailināšanos un vardarbības pret sievietēm glorificēšanā.

Tikmēr «Vevo» apstiprināja, ka virkne reklāmdevēju sazinājušies ar kompāniju, aicinot nedemonstrēt viņu reklāmas pirms pretrunīgi vērtētā Riannas videoklipa.

«Mēs respektējam reklāmdevēju vēlmes un neraidīsim viņu reklāmas kopā ar materiālu, ko viņi uzskata par nepiemērotu savam zīmolam,» teikts «Vevo» paziņojumā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu