Igaunijas prezidents pieķerts slepenās pusdienās Rīgā (112)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess, kurš nesen kā šķīra laulību no sievas Evelīnas, šovasar manīts slepeni pusdienojot Rīgā, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Igaunijas prezidents ar kādu pavadoni manīts pusdienojot Andrejsalas restorānā «Koya». Aculiecinieki pamanījuši, ka Ilvess ar pavadoni sarunājušies angļu valodā, taču pavadone ar viesmīļiem - latviešu valodā.

Izdevumam «Kas Jauns» izdevās sazināties ar prezidenta kanceleju, kurā tika noskaidrots, ka Ilvess šajās dienās patiešām vairākas stundas atradies Rīgā, taču nav precīzas informācijas par viņa darbībām. Igaunijas prezidentam bijusi brīvdiena.

Atgādinām, ka pagājušajā vasarā Igaunijā izraisījās skandāls saistībā ar izdevuma «Kroonika» publicētām fotogrāfijām, kurās Igaunijas pirmā lēdija Evelīna bija redzama dejojam un skūpstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti naksnīgā kafejnīcā Tallinā.

Ilvesu pāra laulība oficiāli tika šķirta šī gada 30.aprīlī.

Komentāri (112)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu