Informē par situāciju uz ceļiem «Positivus» laikā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No šodienas līdz svētdienai, 19.jūlijam, laikā, kad Salacgrīvā norisināsies festivāls «Positivus», uz Tallinas šosejas ir atcelta lielākā daļa satiksmes ierobežojumu, bet saglabājas ātruma ierobežojumi, portāls «Apollo» uzzināja uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi». 

No Baltezera līdz Ādažiem no šodienas, 17.jūlija līdz svētdienai, 19.jūlijam ieskaitot, darbi tiks pārtraukti un saglabāsies vienīgi ātruma ierobežojumi.

Taču pirmdienas, 20.jūlija rītā būvdarbi šajā posmā atsāksies pulksten 9 un satiksmi nodrošinās regulētāji. Tāpēc tiem, kas no festivāla paredz atgriezties pirmdien, jārēķinās ar papildu laiku ceļā, vai arī jāizmanto apvedceļš caur Carnikavu (P1).

Būvdarbu posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai festivāla norises dienās ir paredzēti tikai ātruma ierobežojumi.

Savukārt tiem «Positivus» apmeklētājiem, kas uz Salacgrīvu dosies no Ainažu puses, jārēķinās, ka būvdarbu posmā no Ainažiem līdz Salacgrīvai no šodienas, 17.jūlija līdz svētdienai, 19.jūlijam aizkavēšanos varētu radīt atstātie divi luksoforu posmi. Paredzamais šī posma šķērsošanas laiks nedēļas nogalē būs 20 minūtes.

Remontdarbu notiek arī citur valsts autoceļu tīklā.

Pierīgā turpinās autoceļu Rīga–Ērgļi (P4) un Ulbroka–Ogre (P5) intensīvi noslogotā krustojuma rekonstrukcija pirms Ulbrokas. Tur darbu laikā periodiski plānots slēgt vienu braukšanas joslu, satiksmi organizējot ar regulētājiem.

Turpinās Rīgas HES tilta remontdarbi Rīgas apvedceļa posmā Salaspils–Babīte. Šajā nedēļā plānoto darbu laikā satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem.

Vidzemes šosejas (A2) posmā 1,5 km garumā Siguldā šonedēļ notiek asfaltēšanas darbi, kā rezultātā periodiski plānots 100 m posmos slēgt vienu ceļa joslu, satiksmi tur organizēs regulētāji.

Vidzemē uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem. Lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Kurzemē vēl joprojām lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu stunda. Būvdarbi tiek izvērsti arī uz Klaipēdas šosejas (A11) 24 kilometru garā posmā no Nīcas līdz Rucavai. Arī tur autovadītājiem jārēķinās ar 11 līdz 12 luksoforu posmiem, kā arī papildu stundu ceļā.

Būvdarbi turpinās arī Latgalē − Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij satiksme tiek regulēta ar 11 luksoforiem un ceļā jāpavada par stundu vairāk.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā «Waze».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu