Vēl nedēļu aicina ziedot bērniem skolai nepieciešamās lietas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Bērnu fonds sadarbībā ar t/c «Galleria Riga» vēl līdz 31.augustam aicina piedalīties labdarības akcijā «Dāvā prieku skolā iet» un palīdzēt bērniem no maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm uzsākt skolas gaitas. Bērniem skolai nepieciešamās lietas var ziedot katru dienu no plkst. 12:00 līdz 19:00 labdarības telpā, kas atrodas t/c «Galleria Riga», 5.stāvā, Dzirnavu ielā 67.

«Labdarības akciju uzsākām 3.augustā un esam ļoti priecīgi par cilvēku lielo atsaucību un vēlmi palīdzēt bērniem uzsākt skolas gaitas. Akcijas laikā ir saziedotas dažādas kancelejas preses, apģērbi un apavi, kas būs liels atbalsts ģimenēm no visas Latvijas. Ik dienu labdarības telpā ciemojas vairāki desmiti cilvēku, kas ir ieinteresēti un gatavi ģimenēm sniegt savu atbalstu. Liels paldies ikvienam akcijas atbalstītājam!», stāsta Latvijas Bērnu fonda vadītājs Andris Bērziņš.

Vēl nedēļu, līdz 31.augustam, ikviens ir aicināts doties uz «Galleria Riga» 5. stāvu, kur iekārtota labdarības telpa, un skolēniem ziedot šādas lietas:

  • Skolas somas

  • Kancelejas preces (rakstāmlietas, penāļus, lineālus, šķēres, guašas, otas, zīmēšanas papīru, rūtiņu un līniju klades un burtnīcas, dienasgrāmatas, plastilīnu un tā piederumus, krāsainos zīmuļus, krītiņus, flomāsterus, korektorus, dzēšgumijas, cirkuļus, zīmuļu asināmos, līmi, kalkulatorus u.c.)

  • Apģērbu un apavus (skolas vecuma bērniem)

  • Sporta apģērbu, apavus un aksesuārus

Labdarības telpā ir iespējams iepazīties ar vairāku ģimeņu stāstiem un atbalstīt konkrētas ģimenes un to vajadzības.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu