Foto: Igaunijas prezidents bauda Latvijas ierēdnes sabiedrību (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eero Vabamagi/Postimees/Scanpix

Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess, kurš nupat kā šķīries no sievas, pēdējā laikā arvien vairāk laiku pavada kopā ar latviešu ierēdni no Aizsardzības ministrijas Ievu Kupci.

Ieva Kupce un Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess
Ieva Kupce un Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess Foto: Eero Vabamagi/Postimees/Scanpix

Tomass Henriks Ilvess kopā ar Ievu Kupci apmeklējis vairākus pasākumus. «Kas Jauns» vēsta, ka abi ieradušies uz ievērojamā igauņu komponista Arvo Perta 80.gadu jubilejas koncertu, savukārt igauņu bulvārprese ziņo, ka Kupce ar Ilvesu brīvajā laikā apmeklējuši arī kādu mūzikas festivālu.

Neilgi pēc šķiršanās no sievas izdevumam «Kas Jauns» izdevies pieķert Ilvesu pusdienojam kopā ar Kupci kādā Andrejsalas restorānā.

Lai arī no Igaunijas prezidenta puses komentārs par abu attiecībām nav sniegts, igauņu laikraksts «Postimees» vēsta, ka abi iepazinušies vēl pirms Ilvesa laulībām ar šķirto sievu Evelīnu. Abu starpā tuvas attiecības ilgstot jau vairākus gadus.

Ieva Kupce un Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess
Ieva Kupce un Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess Foto: Eero Vabamagi/Postimees/Scanpix

Ieva Kupce savu diplomātisko karjeru Ārlietu ministrijā sākusi 1997.gadā, 2005.gadā viņa aktīvi iesaistījusies NATO samita organizēšanā. Ar Ilvesu viņa esot pazīstama kopš darba Eiroparlamentā - igauņu politiķis tur tika ievēlēts 2003.gadā.

Atgādinām, ka pēc tam, kad pagājušā gada augustā laikraksts «Postimees» publicēja fotogrāfijas, kurās igauņu pirmā lēdija skūpstās ar kādu 28 gadus vecu francūzi, valstī izvērtās nopietns skandāls. Ilvesu pāra 11 gadus ilgā laulība oficiāli tika šķirta šī gada 30.aprīlī.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu