Pieķerts! Princis Harijs atgriežas pie vecajiem netikumiem (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs 15.augustā nosvinēja savu 31.dzimšanas dienu. Vecuma maiņu Harijs atzīmēja kādā Lielbritānijas bārā, pie kura britu karaļnama loceklis izbaudīja arī cigareti.

Princis Harijs no neglītā netikuma cenšas atbrīvoties jau gadiem ilgi, tomēr šķiet, ka viņam joprojām tas neizdodas. Lai arī kādu laiku Harijs nebija manīts ar cigareti zobos, viņam šo netikumu izdevies noslēpt no sabiedrības.

Tīmeklī izplatījušās vairākas fotogrāfijas, kurās princis Harijs draugu sabiedrībā izbauda cigareti. Zināms, ka fotogrāfijas uzņemtas pie kāda Lielbritānijas bāra, kurā viņš svinējis savu 31.dzimšanas dienu.

Britu bulvārprese vēsta, ka Harijs sācis smēķēt 15 gadu vecumā, tomēr sīkāka informācija par netikuma regularitāti nav sniegta.

Zināms, ka smēķēšanu it īpaši neatbalsta Harija tēvs, princis Čārlzs, kuram nesen izdevies no šī netikuma atradināt arī sievu Kamillu. Arī viņa smēķēja ilgus gadus.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu