Video: Ozols laiž klajā «Superhaipu» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ozols laiž klajā singla «Superhaips» videoklipu, kurā skatāms DeLorean DMC-12 automobīlis no kulta filmas «Atpakaļ nākotē» (Back to the Future), portālam «Apollo» vēsta Ozola preses pārstāvis.

Vakar, 29.septembrī, veikala «Hoodshop» telpās pašmāju hiphop izpildītājs Ozols prezentēja videoklipu jaunākajam singlam «Superhaips».

Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar Andreju Skurjatu jeb «DREE», kurš ir autors arī tādiem Ozola videoklipiem kā «Pilsēta naktīs», «Internacionālā mīla», «Панорама» u.c.

Dziesmas video filmēts Ziemeļīrijas «Silent Valley» dabas rezervātā un galvaspilsētā Belfāstā, kas ir auto kolekcionāru sapņa un kulta filmas «Atpakaļ nākotnē» automobīļa «DeLorean DMC-12» ražotnes mājvieta astoņdesmitajos gados.

Lai piešķirtu autentiskāku sajūtu un īpašus vizuālos efektus, video tapšanas procesā tā režisors un idejas realizētājs Andrejs Skurjats jeb «DREE» izmantojis arī dažādas analogas tehnoloģijas video apstrādē. Daudzi noteikti atceras VHS videokasešu lasītājus, bet retais atminēsies vienu no 80. gadu populārākajiem un pirmo plaša patēriņa 8-bitu datoru «ZX Spectrum», kas arī tika izmantots video pēcapstrādē.

Par dziesmas muzikālo aranžiju ir parūpējies jaunās paaudzes urbānās mūzikas producents Niklāvs Sekačs jeb NiklāvZ, dziesmu miksējis un māsterējis ansis «Dirty Deal Audio» studijā.

Video:

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu