Vils Smits gatavojas doties pasaules koncertturnejā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Amerikāņu aktieris Vils Smits plāno nākamgad doties pirmajā koncertturnejā pēc desmit gadu pārtraukuma, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

47 gadus vecais Smits nesen izlaida savu pirmo dziesmu desmit gadu laikā. Jaunā intervijā viņš atklājis, ka vēloties apvienoties ar bijušo muzikālo partneri «DJ Jazzy Jeff».

«Mēs ar Džefu nekad neesam bijuši lielā koncertturnejā. Es vienmēr vai nu spēlēju seriālā «The Fresh Prince of Bel-Air», vai arī filmējos kādā kinolentē,» intervijā radiostacijai «Beats 1» atzina Smits. «Es gribētu šovasar doties pirmajā lielajā pasaules turnejā. Esmu pārbijies.»

Smits sacīja, ka no jauna pievērsties mūzikai viņu iedvesmojusi filma «Suicide Squad». Viņš sacerējis apmēram 30 jaunas dziesmas.

Smits pagājušonedēļ laida klajā kolumbiešu grupas «Bomba Estereo» dziesmas «Fiesta» versiju, kurā repo angļu un spāņu valodā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu