Izcilais F-1 speciālists apciemojis Šūmaheru un pastāsta par viņa atveseļošanās procesu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izcilais F-1 speciālists Ross Brauns, kurš palīdzēja septiņkārtējam F-1 pasaules čempionam Mihaelam Šūmaheram kļūt par leģendu, pastāstījis jaunāko informāciju par sportista veselību.

Intervijā «express.co.uk» Brauns atzinis, ka regulāri kontaktējas ar Šūmahera ģimeni.

Brauns vairākkārt viesojies pie Šūmahera, viņš atzīst, ka atveseļošanās process ir «ļoti lēns, bet vērojamas pozitīvas tendences».

«Es uzturu kontaktus [ar Šūmahera ģimeni], taču mēs cenšamies pārlieku viņu netraucēt, dažkārt vizītes aizstājot ar sazvanīšanos, lai neapgrūtinātu. Esmu pie viņa viesojies vairākas reizes, viņa sieva Korina regulāri man zvana un informē par jaunumiem,» stāsta bijušais «Mercedes» un «Ferrari» F-1 komandas direktors Brauns.

«Mēs katru dienu lūdzam Dievu, lai viņš atlabtu līdz tādai stadijai....tas notiek lēnām, bet vienmēr paliek cerība».

Iepriekš vēstīts, ka 2013.gada decembra beigās Mihaels Šūmahers cieta negadījumā Francijas Alpos, kur guva smagu galvas traumu.Viņš vairākus mēnešus atradās mākslīgajā komā, taču pēc tam tika no tās pamodināts. Pēc tam viņa veselības stāvoklī būtisku uzlabojumu nav.

Tāpat ziņots, ka slavenais sacīkšu braucējs dramatiski nokrities svarā, un šobrīd sver vien aptuveni 45 kilogramus

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu