Vikasa Yoga (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vikasa Yoga atgriežas Labo Sajūtu Laboratorijā! Īpašā nodarbība 5.novembrī plkst. 19.10 ar Vikasa Yoga dibinātāja Kosta Miachin skolnieku - Mārci Trautmani!

Nodarbība ir paredzēta iesācēju un vidējam līmenim, kuras pamatā ir Hatha Yoga bāzes āsanas ar sarežģītākām variācijām jau praktizējošiem jogotājiem.

Šī būs klasiskās jogas un Yoga 23 bāzes veidota nodarbība, Udjay un Brahmari elpošanas pavadībā. Praktizēsim standarta Kriyas (organisma tīrīšanas tehnikas) Udiyana Bandha, Nauli un Kapalabati elpošanu. Nodarbību pabeigsim ar Nadi Shodhana Pranayama elpošanu (elpošana, iekšējo enerģijas plūsmu izlīdzināšanai) un meditāciju.

Mārcis Trautmanis par sevi stāsta: "Uzskatu, ka katram praktizētājam ir savs ceļš, savas sajūtas un sava personīgā pieredze, kam seko sava iekšējā, absolūtā transformācija. Joga ir paredzēta ikvienam neatkarīgi no tā vai praktizētājs var apsēsties lotosa pozā vai nostāvēt uz galvas 5 min, viss nāk ar laiku."

Nodarbība notiks: 5.novembrī plkst. 19.10 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Nodarbību vadīs: Mārcis Trautmanis (Vikasa Yoga dibinātāja Kosta Miachin skolnieks) un Sandra Arribas Lopez.

Maksa: 15 EUR

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 67 887 581, +371 29 330 280,

Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga

birojs@karstajoga.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu