Drāma «Saimniekšovā»! Romantiskā pāra ceļojums izvēršas par murgu (211)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Televīzijas šova «Saimnieks meklē sievu» pirmdienas raidījumā saimnieki ar savām izvēlētajām līgavām devās ceļojumā, lai pārbaudītu, vai tiešām šī būs īstā sieva. Vienam no šova pāriem šīs ceļojums izvērtās ļoti nepatīkami.

Saimnieks Ģirts Brumsons (34) un viņa līgava Gunda Jandava (20) savā ceļojumā devās uz Gruziju, tomēr brauciens izvērties par īstu murgu.

Ceļojuma laikā pāris pamatīgi strīdējās, viss beidzies ar skandālu un apsolīšanu operatoriem, ka nemūžam vairs nesatikšoties.

Izdevumam «Kas Jauns» Gunda atklāj, ka kameru priekšā Ģirta uzvedība mainījusies par 180 grādiem. Ceļojuma laikā viņa neesot varējusi izturēt Ģirta kaitinošās piezīmes.

«Pirmajos raidījumos viņa romantisms bija uzspēlēts. Ātri vien sapratu, ka viņš tikai izrādās,» teica Gunda.

Ceļojuma noslēgumā pāris pamatīgi saplūcies, Gunda lika Ģirtam kameru priekšā atklāt, ka viņš viņu nosaucis par stulbu un debilu, kā arī apgrābstījis viņas muguru un pēcpusi. Strīds beidzās ar Gundas pļauku Ģirtam.

Komentāri (211)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu