Stāsts par Putina jaunāko meitu atklāj interesantas detaļas (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules mediji turpina attīstīt tēmu par Krievijas prezidenta Vladimira Putina meitām. «Visu par Putina abām meitām, kuras tagad ir jau pieaugušas, bet kuras viņš šos gadus veiksmīgi slēpis, ieskauj neredzams slepenības «plīvurs»,» skaidro žurnālists.

«Viņu vārdi, dzīves vietas, karjera, līdzcilvēku vārdi – tas viss tika rūpīgi slēpts, tāpēc man radās interese uzzināt – kas viņas ir un ko dara,» stāsta žurnālists.

Izmeklēšanas rezultātā «Reuters» žurnālists nonāca pie secinājuma, ka Putina vecākā meita apprecējusies ar holandiešu biznesmeni un viņas vārds ir Marija Fāsena. Taču stāsts par jaunāko Putina meitu atklājis interesantas detaļas. Ir zināms, ka viņa nodarbojas ar Austrumu pētniecību, specializējoties uz japāņu valodu. Viņa ir rakstījusi dažādus rakstus zinātniskos žurnālos un kļuvusi par Maskavas universitātes rektora vietnieci.

Pēc žurnālista novērojumiem, Putins nekad nav gribējis atzīt, ka viņam ir bērni. Viņš skaidro savu interesi par šo tēmu, uzsverot – kas notiks, kad Putins vairs nebūs Krievijas «galva»?

Žurnālists arī uzdevis retorisku jautājumu - «Vai Putina jaunākā meita tik daudz sasniegusi, jo ir prezidenta bērns?»

Tāpat viņš atklājis arī jaunākās meitas vīra vārdu, tas esot Kirils Šamalovs, kurš esot Putina tuva drauga – Krievijas bankas līdzīpašnieka dēls.

Žurnālists apgalvo, ka informācija ir uzticama, jo to ieguvis no Krievijas federācijas prezidenta, atsaucoties uz valdes priekšsēdētāja un vadītāja vietnieka direktoru. Putina preses sekretārs gan visu informāciju esot noliedzis, sakot, ka viņam nav nekas zināms par Putina bērniem.

Žurnālisti uzsākuši pētīt arī Putina ģimenes finansiālo stāvokli, konstatējot, ka viņš ar sievu uzkrājuši aptuveni 2 miljardus dolāru. Pavasarī Putins apgalvojis, ka 2014. gadā nopelnījis 7,65 miljonus rubļu, kas esot ļoti pieticīgi, salīdzinājumā ar viņa draugiem. Pēc neoficiālajiem datiem Krievijas prezidents kontrolē aktīvus 40 miljardu dolāru vērtībā, taču viņa preses dienests to atspēko, vēsta «en.news».

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu