«Coyote Fly» uzstāsies amerikāņu mūziķis «Fatman Scoop» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 4. decembrī «Coyote Fly» notiks pasaulē plaši pazīstamā amerikāņu mūziķa un radio personības «Fatman Scoop» koncertšovs, kas pasaules slavu ieguvis ar tādiem superhitiem kā «Put Your Hands UP», «Rock The Boat», «Dance», «Loose control», «It’s like That» (ar Mariah Carey), «Drop», «Dont Stop The Madness» u.c.

Mūziķis tiek uzskatīts par ballīšu labāko hitu radītāju un bez viņa šodien mēs nespētu iztēloties daudzus pasaules klubu spēlētākos hitus. Fatman Scoop ir sadarbojies ar tādiem balvas ieguvušiem producentiem vai māksliniekiem kā Timberland, Busta Rhymes, Sean Paul, Mariah Carey, Missy Elliot, David Guetta, Bob Sinclair, Lil John, Scooter, Lumidee un daudziem citiem.

«Mēs varam dzirdēt Scoop skaļo baritonu, hiphopojot, piemēram, P.Diddy, 50 Cent vai Elephant Man dziesmās vai video epizodēs. Viņa dunošā balss, viegli iegaumējamās dziesmu rindas, elektrizējošā enerģija un harizmātiskā klātbūtne nenoliedzami nepaliek nepamanīta!, » stāsta «Coyote Fly» rezidents DJ Gustavito.

««Fatman Scoop, Crooklyn Clan!», «Fatman Scoop, Timbaland!» «You got a 50 dollar bill get ya hands up…Single ladies I can’t hear ya’ll…Single ladies make noise!» Šīs ir tikai dažas rindas no Fatman Scoop dziesmām, kuras mēs visi zinām un tām dziedam līdzi! 4. decembrī Jūs gaidīs ne tikai paša mākslinieka koncerts, bet arī speciāli šim pasākumam iestudēts Johnnie Walker šovs, kura filosofija - tas būs prieks, kas Tevi virzīs tālāk - motivēja īpaši radoši izpausties un izmantot pasākumā līdz šim Latvijā neizmantotus specefektus. Tas būs Baltijā pirmais šāda veida pasākums, kurā visi tā apmeklētāji tiks iesaistīti un vienoti kopējā specefektu un gaismu šovā. Pasākuma koncepts ir veidots, izmantojot visas mūsdienu pieejamās tehnoloģijas, lai apvienotu cilvēkus un katram būtu iespēja izjust pasākuma gaisotni un piedalīties emocionālā performancē. Pie ieejas koncerta apmeklētājus sagaidīs mazs pārsteigums, jo katrs tiks iesaistīts gaismu šovā, lai koncerta kulminācijā vienojoties simtiem skatītāju, neviens nepaliktu vienaldzīgs. Koncerts solās būt šī gada skaļākais notikums Latvijas nakts dzīvē, un kā gan citādi tas būtu iespējams bez vienīgās un īstās klubu balss pasaulē - Fatman Scoop?, «atklāj kluba vadītāja Liene Bukbārde.

Biļetes «Biļešu Serviss» kasēs un internetā. Cena: 10 € un VIP 15 € (iekļauts dzēriens, VIP garderobe un ieeja).

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu