Atsevišķi «Vienotības» «sešinieka» deputāti joprojām neatklāj savu izvēli balsojumā par Āboltiņu (45)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atsevišķi «Vienotības» Saeimas frakcijas tā dēvētā «sešinieka» deputāti joprojām neatklāj savu izvēli politiskā spēka iekšējā balsojumā par partijas līderi Solvitu Āboltiņu kā «Vienotības» kandidāti Ministru prezidenta amatam.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija gan liecina, ka šie seši deputāti - Ints Dālderis, Lolita Čigāne, Andrejs Judins, Aleksejs Loskutovs, Veiko Spolītis un Ilze Viņķele - ir izšķīrušies neatbalstīt Āboltiņas kandidatūru premjerministra amatam.

Gan Dālderis, gan Spolītis aģentūrai LETA šodien neizpauda savu balsojumu, norādot, ka politiķi par savu izšķiršanos paziņos rītdien, 28.decembrī. Taujāti, vai «Vienotības» iekšējā balsojumā partijas līdere tomēr būs saņēmusi vairākuma atbalstu, abi deputāti atturējās paust savas prognozes.

Jau vēstīts, ka «Vienotība» līdz 28.decembrim veiks frakcijas un valdes balsojumu par vienīgo šī politiskā spēka izvirzīto Ministru prezidenta amata kandidātu - Āboltiņu.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu