«Backstreet Boys» dalībnieks aizturēts par kautiņu (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popgrupas «Backstreet Boys» dalībnieks Niks Kārters ticis aizturēts un ieslodzīts par iesišanu bāra apsargam Kīvestā, Kalifornijas štatā.

Policija sacīja, ka 35 gadus veco Kārteru sadusmojis tas, ka «Hog’s Breath Saloon» bārmeņi trešdienas vakarā atteikušies pārdot viņam un pavadonim alkoholu un lūguši pamest telpas. Policijas ziņojumā teikts, ka abi vīrieši izskatījušies «smagi piedzērušies».

Kārters iesitis apsargam, kamēr viņa draugs, 27 gadus vecais Maikls Papajans no Kalifornijas štata, uzbrucis bāra menedžerim.

Policija sacīja, ka kautiņš iemūžināts video, kā arī bijuši fiziski pierādījumi un aculiecinieku apstiprinājums, ka Kārters iesitis apsargam.

Kārters no ieslodzījuma tika izlaists ceturtdienas pēcpusdienā pret 1500 ASV dolāru (1377 eiro) drošības naudu.

Kārters kļuva slavens kā 1993.gadā dibinātās puišu grupas «Backstreet Boys» dalībnieks. Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 130 miljoni grupas albumu eksemplāru.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu