Riannas «Anti» ieņem ASV mūzikas topa pirmo vietu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Barbadosiešu dziedātājas Riannas jaunākais albums «Anti» svētdien sasniedzis ASV topa pirmo vietu, par spīti tam, ka sākotnēji daudzi eksemplāri tika izdāļāti par brīvu.

«Anti» ir pirmais Riannas albums četru gadu laikā. Tā iznākšana tika vairākas reizes atlikta, līdz tas beidzot nāca klajā 27.janvārī.

Albums sākotnēji iznāca tikai repera «Jay Z» mūzikas straumēšanas pakalpojumā «Tidal». Ieraksts negaidīti iznāca trešdienā, kaut gan parasti jaunus albumus pieņemts laist klajā piektdienā.

Riana bija noslēgusi līgumu ar kompāniju «Samsung», kas vienam miljonam viedtālruņu lietotāju ļāva bez maksas lejupielādēt albumu. Ārvalstu mediji vēsta, ka reklāmas līgums bijis 25 miljonus ASV dolāru (22,3 miljonus eiro) vērts.

Sastādot mūzikas topus, tajos tiek ietverti mūzikas straumēšanas rādītāji, taču ne albumi, kas klausītājiem atdoti par velti.

«Anti» no 29.janvāra nopērkams tehnoloģiju giganta «Apple» aplikācijā «iTunes», bet no pagājušās nedēļas ieraksts izlaists arī CD formātā.

Pagājušajā nedēļā tika nopirkti 166 000 albuma eksemplāru.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu