TV ekrānos atgriežas šovs «Es mīlu Tevi, Latvija!» (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iemīļotās spēles «Es mīlu Tevi, Latvija!» 2. sezona sāksies jau 21.februārī. Spēli, kā ierasts, vadīs aktieris Artūrs Skrastiņš, savukārt komandu kapteiņu lomās iejutīsies šarmantā Jana Duļevska un burvīgais Valters Krauze.

Abiem komandu kapteiņiem ar spēles uzdevumiem palīdzēs Latvijā cienītas un mīlētas personības – pirmajā raidījumā Janas komandā būs Emīls Blaceris no grupas «Musiqq», dziedātāja Aija Andrejeva un radio personība Andris Freidenfelds, savukārt Valteram talkā nāks «Bez Tabu» žurnāliste un «Bez Tabu. Dzīves smalkumi» vadītāja Baiba Runce, aktieris Kristaps Rasims un dziedātājs Žoržs Siksna.

Kura komanda uzvarēs – taps zināms tikai pirmā raidījuma beigās. Taču skatītājiem tiek atklāts, ka pašā sākumā vadītājs būs sagatavojis nebijušu uzdevumu, kas mudinās abus komandu kapteiņus apmainīties ar laipnībām. Janai Duļevskai būs jāsacer tautas dziesma par Valteru Krauzi, iekļaujot vārdu zostēviņš, savukārt Valteram Krauzem nāksies izdomāt četrrindi par mamzeli Janu. Dažu sekunžu laikā abi ar apdziedāšanas uzdevumu tiks galā un pirmā cīņa varēs sākties.

Tāpat šosezon gaidāms vēl viens jauninājums – vārdnīcas spēle, kurā tiks pārbaudīts, cik komandas labi pazīst vecvārdus vai reti lietotos vārdus latviešu valodā. Gatavojoties «Es mīlu Tevi, Latvija!» skatītāji jau var iemest aci vārdnīcā, lai noskaidrotu, ko patiesībā nozīmē valdzinātājs…

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu