Foto: Krāšņi aizvadīts tradicionālais LMA karnevāls (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

19.februārī Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) jau 78.reizi noticis karnevāls, kura tēma šogad bija «Virtuālais paradīzes dārzs». Šogad ar izvēlēto tēmu tika mēģināts akcentēt interneta un digitālās vides arvien pieaugošo nozīmi.

Uz karnevāla galvenās «Mamma daba» skatuves kāpa grupa «Astro’n’out» un DJ Rudd ar koncertprogrammu «Astro'Electro Acoustic 2.0», kā arī Roberts Gobziņš.

Uz «Latvijas valsts mežu» atbalstītās karnevāla galvenās skatuves kāpa arī ciemiņi no Baltkrievijas - grupa «Super Besse», latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi, kā arī «Bandmaster» un «Emil Deo + Richard Spatz». Savukārt grupas «Indygo», «Sibyl Vane» (Igaunija), «Laime pilnīga», «Be Reet», «Crow Mother», «Foxthroat» un «Rebel Riot» iepriecināja no roka skatuves.

«Funk» telpā saimniekoja apvienība «Funky Breakout»: DJ All-viss, DJ Rudd un «Pm2TheAm». «Folk» telpā darbojās grupas «Dārdi», «Labie Laiki», «Rikši», kā arī «Čipsis un Dullais» un Rīgas tautas mandolīnu orķestris. Savukārt «91kidz stage» uzstāsies «Suave-94», «Young-P», «Rom+Ann», «Judzhen», «91kidz», spāņu mākslinieks JU, «Lessfucc», «Dispoze» un «Ironixx».

Karnevālā uzstājās arī mākslinieki un muzikālās apvienības, kas tikai nesen sākušas savu muzikālo karjeru.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu