Aculiecinieki pastāsta par notikušo aviokatastrofas laikā Krievijā (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Katastrofas naktī laikapstākļi bijuši ļoti sarežģīti, savukārt vējš bijis tik stiprs, ka šūpojis mašīnas, vēsta aculiecinieki.

Aģentūra «RIA Novosti» vēsta, ka lidmašīnas krišanas laikā bija dzirdama skaļa dūkoņa, taču sprādziena troksnis nebija dzirdams.

«Dzīvoju lidostas rajonā. Jau likos gulēt, kā izdzirdēju dīvainu dūkoņu un uzliesmojumu uz piecām sekundēm. Pēc tam norībēja logi un gulta. Izgāju ārā no mājas, taču nebija redzams uguns. Pēc tam jau pa logu redzēju simtiem operatīvās tehnikas - ātros un ugunsdzēsējus - viņi šeit bija jau pēc divām trim minūtēm. Sprādzienu nedzirdēju,» saka aculiecinieks Aleksandrs.

Tāpat aculiecinieki saka, ka katastrofas naktī bijuši ļoti sarežģīti laikapstākļi.

«Sēžam ar pārinieku mašīnā un redzam, ka lidmašīna gatavojas nosēsties. Tādā vējā mūsu mašīnu nedaudz šūpoja no viena uz otru sānu. Domāju - kā tādā vējā vispār lidostas nav slēgtas?» saka aculiecinieks, kurš atradies netālu no Rostovas pie Donas lidostas.

Jau vēstīts, ka naktī uz sestdienu Krievijā nogāzās lidmašīna, kura lidoja no Dubajas uz Rostovu pie Donas. Lidmašīnā atradās 62 cilvēki - 56 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi, kuri visi gāja bojā.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu