Krievijas bankas vadītājs netīšām izpļāpājas par kādu Putina «noslēpumu» (142)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas «VTB Bankas» vadītājs Andrejs Kostins netieši aptiprinājis, ka Jekaterina Tihonova tik tiešām ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina meita. Kostins izpļāpājies intervijā «Bloomberg TV», komentējot ziņas par to, ka Putins saistīts ar ofšoru tīklu, kurā atmazgāti divi miljardi eiro. 

Viņš norādījis, ka žurnālistu atrastajos dokumentos nav informācijas par to, ka Putina vārds ir minēts ofšoru kompāniju dokumentos.

«Es neesmu lasījis, ka tur kaut kas būtu saistīts ar Putinu. Bet tas fakts, ka viņa meita svinēja kāzas slēpošanas kūrortā «Igora», kas patiesībā ir diezgan lēts un tiek izmantots desmitiem cilvēku kāzām katru nedēļu. Līdz ar to es nezinu, kā Putinu var saistīt ar ofšoru biznesu,» teica Kostins.

Svētdien tika publicēts milzīgs pētījums, kurā tika atklāta daudzu pasaules līderu un slavenību saistība ar naudas atmazgāšanu ofšoru kompānijās. Bez Putina šajā ofšoru skandālā iesaistīts ir arī Ķīnas prezidents Si Dzjinpiņs un Ukrainas prezidents Petro Porošenko.

Iepriekš zināms, ka Putins rūpīgi slēpj savu un savu meitu privāto dzīvi, taču pašlaik ir vairākas norādes, kas liecina, ka tieši Jekaterina Tihonova, kura vada finanšu fondu, ir Putina meita.

Komentāri (142)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu