Fani draud boikotēt Džonija Depa koncertu (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zviedru fani draud boikotēt Holivudas zvaigznes Džonija Depa grupas «Hollywood Vampires» koncertu Stokholmā, jo Depa sieva Ambera Hērda apsūdzējusi aktieri vardarbībā.

Pagājušonedēļ Hērda pieprasīja šķiršanos no Depa, kā arī Depam tika piemērots aizliegums tuvoties aktrisei.

Pirmdien Stokholmas izklaides parkā Grēnalundā paredzēts grupas «Hollywood Vampires» koncerts. Rokgrupā bez Depa spēlē dziedātājs Eliss Kūpers, grupas «Aerosmith» ģitārists Džo Perijs un grupas «Guns N' Roses» basģitārists Dafs Makagans.

Taču pēc Hērdas apsūdzību nākšanas klajā sociālajos medijos parādījušies aicinājumi boikotēt uzstāšanos.

«Es plānoju doties uz koncertu, taču izlēmu to boikotēt,» norāda kāds sociālā tīkla «Facebook» lietotājs, kurš papildināja ziņojumu ar mirkļbirku »#ImWithAmber» («Es atbalstu Amberu»).

«Vai Grēnalunda iestāsies pret to? Es ceru, ka pēc iespējas vairāk cilvēku rīkosies pareizi un boikotēs šo koncertu,» raksta kāds cits.

Grēnalundas īpašnieki aizstāvējuši lēmumu ļaut grupai uzstāties.

«Protams, ka mēs nosodām jebkāda veida vardarbību,» sacīja izklaides parka pārstāvji. «Taču tikpat svarīgi ir nenosodīt cilvēkus, pirms zināma patiesība, kā arī visi ir nevainīgi, kamēr nav pierādīta viņu vaina.»

Fani pie koncerta norises vietas sāka pulcēties jau pirmdienas rītā, lai ieņemtu labākās vietas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu