Foto: Dziedātāja Teilore Svifta kāzu dienā piepilda fanu kvēlāko sapni (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/taylorswift

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) aizvadītajās brīvdienās pārsteidza savus fanus, ierodoties viņu kāzās.

Pirms vairākiem mēnešiem līgavaiņa māsa Alī Singera (Ali Singer) sazinājās ar dziedātāju Teilori Sviftu, lai pastāstītu par smagu zaudējumu viņu ģimenē.

Aprīlī mira Alī un viņas brāļa Maksa Singera (Max Singer) mamma, taču vēl neilgi pirms sievietes aiziešanas mūžībā Singers slimnīcā «izspēlēja» savu gaidāmo kāzu ceremoniju, lai mamma to nepalaistu garām.

Līgavaiņa māsa Alī vēstulē Sviftai rakstīja, ka Makss un viņa mamma todien dejojuši pie dziedātājas dziesmas «Blank Space».

Šī ziņa acīmredzot aizkustinājusi Teilori Sviftu, jo 4.jūnijā viņa visus pārsteidza un ieradās Maksa un viņa jaunās sievas Kenjas Smitas (Kenya Smith) kāzu svinībās. Amerikāņu dziedātāja dziesmu tajās izpildīja dziesmu «Blank Space», kā arī jaunajam pārim uzdāvināja pašdarinātu dāvanu.

Ņemot vērā negaidīto pārsteigumu, kāzu svinību viesi par Sviftas uzstāšanos ziņoja arī sociālajos tīklos. Bet savā sociālās vietnes «Instagram» profilā vairākas fotogrāfijas publicēja arī Teilore.

 

Congratulations Max and Kenya!!

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu