Lēvs: Ir sajūta, ka Millers gūs vārtus visvajadzīgākajā brīdī (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Lai arī Tomass Millers līdz šim Eiropas čempionātā (EČ) nav demonstrējis gaidīto sniegumu, Vācijas izlases galvenā trenera Joahima Lēva uzticību viņš nav zaudējis.

Lēvs pieļauj iespēju, ka 26 gadus vecais Millers varētu ieņemt Mario Gomesa vietu smailes uzbrucēja pozīcijā. Gomesam savainojuma dēļ šis čempionāts ir noslēdzies pāragri.

«Millers Gomesa pozīcijā. Tāds variants pastāv. Man ir sajūta, ka Millers gūs vārtus brīdī, kad tas visvairāk būs nepieciešams. Savukārt Gomess nav devies mājās, viņš ir daļa no Vācijas izlases,» izdevumam «Bild» sacīja Lēvs.

Millers EČ pagaidām izcēlies tikai ar vienu rezultatīvu piespēli.

Gomess iedzīvojies augšstilba muskuļa savainojumā. Tāda pati trauma ir pussargam Sami Kediram, kura dalība pusfināla spēle ar Franciju ir neskaidra. Tāpat nav zināms, vai palīdzēt varēs pieredzējušais Bastians Šveinštaigers.

Vācijas - Francijas mačs gaidāms 7. jūlijā. Dienu pirms tam cīņā par vietu finālā sacentīsies Velsas un Portugāles izlase, kura līdz šim turnīrā nav uzvarējusi nevienu maču pamatlaikā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu