Robens nav skatījies EČ, bet Vācijas - Francijas izredzes vērtē 50:50 (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Nīderlandes izlases pussargs Arjens Robens uzskata, ka Eiropas čempionāta (EČ) pusfināls starp Vācijas un Francijas izlasēm būs interesants, un izredzes iekļūt finālā vērtē līdzvērtīgi abām komandām.

«Uzskatu, ka Vācijai un Francijai iekļūt finālā izredzes ir 50 pret 50. Tā būs interesanta spēle,» Vācijas izdevumā TZ citēts nīderlandiešu pussargs. «Varbūt tā būs pirmā spēle, kuru es skatīšos šajā turnīrā.»

Nīderlandes valstsvienība, kas 2014. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā izcīnīja trešo vietu, nespēja kvalificēties Eiropas čempionātam. Turklāt atlases ciklā spēlēja vienā apakšgrupā ar Maraiana Pahara vadīto Latvijas izlasi.

«Neesmu skatījies līdz šim «Euro 2016», priekšroku dodu atpūtai ar ģimeni. Ceru, ka Vācijas izlase uzvarēs un iekļūs finālā, bet tas būs grūts uzdevums. Varbūt Franciju var uzskatīt par nelielu favorīti, jo spēlē savās mājās, taču futbolā var notikt viss kas,» teica Robens.

Vācija - Francija cīņā par iekļūšanu finālā spēkiem mērosies ceturtdien Marseļā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu