Vecāki Lielbritānijā vēlas, lai viņu dēli līdzinās princim Džordžam (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

22.jūlijā Keitas Midltones un prinča Viljama dēls princis Džordžs nosvinēja savu trešo dzimšanas dienu. Līdz ar jubileju lepnie vecāki publicēja arī jaunas Džordža fotogrāfijas, kurās viņš bija redzams baltā t-kreklā ar zilām svītrām.

Publicētajos Džordža dzimšanas dienas attēlos mazais princis redzams t-kreklā ar zilām svītriņām. Ārvalstu medijiem izdevies noskaidrot, ka krekls tika izpārdots jau vienu stundu pēc tam, kad piektdienā, 22.jūlijā internetā tika publicēti attēli.

Prinča Džordža svītrainais t-krekls, kas Lielbritānijā pieejams veikalā «Sunuva», maksājis apmēram 10 eiro. Šobrīd t-krekls vairs nav pieejamos ne veikalos, ne internetā.

Pirms kāda laika tika izpārdotas arī princesei Šarlotei mugurā redzētās drēbītes, taču Kembridžas hercogienes Keitas Midltones atdarinātāji viņas tērpus izpērk teju vienmēr.

Foto: AFP/Scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu