Kučinskis komentē izvēli lidot ar «Ryanair» (55)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) svarīgāk par aviokompānijas izvēli šķiet nokļūt noteiktajā vietā iepriekš paredzētajā laikā.

Komentējot situāciju par lidojumu uz Vāciju ar «Ryanair» aviokompāniju nacionālās aviokompānijas «airBaltic» vietā, Kučinskis žurnālistiem norādīja, ka svētdienas pēcpusdienā nokļūt kādā no Eiropas valstu centriem nav viegli. Arī ar aviosabiedrības «Lufthansa» palīdzību tas nav bijis iespējams.

«Neviens jau neliedz lidot ar «airBaltic» sestdienā,» nosmēja premjers.

Tomēr, viņaprāt, svarīgāk par izvēli, ar kuru aviokompāniju bijis lidot, ir pati tikšanās ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli, un svarīgi bijis noteiktajā laikā ierasties paredzētajā vietā.

Jau ziņots, ka premjeram Mārim Kučinskim, nedēļas nogalē dodoties oficiālajā vizītē pie Vācijas kancleres Angeles Merkeles, Latvijas nacionālās lidsabiedrības «airBaltic» vietā nācies izmantot krietni lētāko zemo cenu aviokompāniju «Ryanair».

Laikraksts «Diena» vēsta, ka šāda izvēle izdarīta, jo nacionālā lidsabiedrība izrādījusies pārāk dārga. «Katru gadu tiek rīkots konkurss tūroperatoriem par iespējām apkalpot Valsts kanceleju šādos braucienos. Mēs no savas puses nododam informāciju, ka premjeram konkrētā laikā un datumā jānokļūst Berlīnē vai jebkur citur, un kompānija no savas puses piemeklē atbilstošus reisus. Šoreiz tas, ko viņi varēja piedāvāt, bija «Ryanair»,» skaidrojis premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu