Ādas vēzis! Vēl četras dienas varēs veikt preventīvas ādas pārbaudes (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Līdz 14. oktobrim visi interesenti aicināti piedalīties akcijā «Esi modrs!», ko rīko Starptautiskais Viroterapijas centrs sadarbībā ar biedrību «Dermatologi pret ādas vēzi».

Akcijas mērķis ir pievērst pastiprinātu uzmanību aizdomīgiem ādas veidojumiem un pārbaudīt ādas veselību, portālu «Apollo» informēja Kristīne Jučkoviča, Starptautiskā Viroterapijas centra pārstāve.

Melanomas modrības akcijas mērķis ir izglītot sabiedrību, pievēršot uzmanību agrīnai šīs slimības diagnostikai – dažādām slimības pazīmēm, kā arī ultravioleto staru kaitīgumam un optimāliem risinājumiem ādas aizsardzībai. Katram Latvijas iedzīvotājam būtu laikus jārūpējas pašam par savas ādas veselību – regulāri pārbaudot savas dzimumzīmes un citus veidojumus uz ādas, bet tikpat svarīgi ir atgādināt par to arī saviem tuvākajiem – ģimenes locekļiem un draugiem.

www.melanoma.lv

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu