10 lietas, par kurām interesējas «Walking Dead» fani visā pasaulē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienpadsmit cilvēki uz ceļiem līdz šim nezināma ļaundara priekšā – kurš no viņiem mirs? Ar šādu jautājumu noslēdzās populārās zombijsāgas «Staigājošie miroņi» iepriekšējā sezona un drāmas atrisinājums gaidāms jau pirmajā sērijā.   Līdz šim notikumi postapokaliptiskajā seriālā risinājušies no Rika Glena grupas skatu punkta. Taču, jaunajā sezonā, kas kanālā «FOX» skatāma jau no 24.oktobra, izrādīsies, pasaule ir daudz lielāka un biedējošāka, nekā Rikam jebkad ir nācis prātā. 

Lūk, daži jautājumi, par kuriem interesējas seriāla fani visā pasaulē:

Kuri varoņi varētu mirt jau pirmajā sērijā?

Iespējams, kāds no šiem varoņiem: Karls, Riks, Mišona, Eižens, Megija, Saša, Derils, Ārons, Rosita, Ābrahams un Glens. Vai varbūt kāds cits?

Cik varoņi mirs 7.sezonas pirmajā sērijā?

Nīgans nenogalinot sievietes, bērnus un vairāk kā vienu cilvēku vienlaikus. Taču – vai tā patiešām būs? Šīs lomas atveidotājs, aktieris Džefrijs Dīns Morgans ir publiski apstiprinājis, ka pirmajā sērijā Nīgans būs vainojams pie vairākiem negadījumiem.

«Nīgans ne tikai nogalinās kādu cilvēku, bet arī šķaidīs galvaskausus,» Morgans teicis sarunā ar interneta mediju «Den of Geek». Šķiet, tas nenozīmē, ka upuris būs kāds no vienpadsmit nelaimīgajiem, kas viņa priekšā stāv uz ceļiem. Jo Nīgana mērķis ir salauzt Rika gribu, padarot viņu bezspēcīgu.

Vai Nīgans nogalinās Riku?

Diezin vai Nīgans plāno likvidēt citu kopienu līderus. Drīzāk viņš vēlas, lai Riks ir atpakaļ ierindā, klausa viņa pavēlēm un liek to darīt saviem sekotājiem. Riks pirmo reizi mūžā jutīsies bezspēcīgs un baidīsies par sevi, saviem bērniem, pārējiem grupas locekļiem. Jo, izrādās, daudzi ir veiksmīgi izdzīvojuši, taču savu dzīvi organizē pilnīgi citādi.

«Nav jau tā, ka Nīgans par pasauli zina ko tādu, ko nezina Riks. Nīgans vienkārši rīkojas mazliet citādi un ikvienai lietai pieiet ar nedaudz lielāku humoru. Viņš ir atklājis, ka tas ir ļoti efektīvs veids, kā vadīt cilvēkus,» secina Morgans.

Ko Nīgans varētu nogalināt?

Jādomā, arī Rika dēlam Karlam ir lielas iespējas izdzīvot pēc tikšanās ar Nīganu. Taču smags trieciens Rikam būtu Mišonas nāve. Viņu attiecības ir tikko sākušās, Mišona beidzot jūtas laimīga.

Glens ir nesen «augšāmcēlies» pēc fiktīvas nāves, savukārt Ārons ir teju vienīgais Aleksandrijas aizstāvis šajā grupā. Megija ir gaidībās, turklāt viņai ir pieaugoša loma Aleksandrijā. Par Rositu ir zināms maz, tikai tas, ka viņas pasaule ir sagruvusi. Ābrams meklē cerībuun ir atradis mieru attiecībās ar ietiepīgo Sašu. Vai iespējams, ka Nīgans izrēķināsies ar kādu no šiem varoņiem?

Derilam ar Nīgana atbalstītājiem būtu kārtojamas īpašas lietas. Viņš izglāba Dvaitu, kurš pēc tam nošāva Denīzi, tādēļ Derils ir dusmīgs. Arī Dvaits nav īpaši labā situācijā, jo ir pievīlis sevi, Nīganu un Derilu. Tagad viņi satiekas aci pret aci.

Foto: Publicitātes foto

Kas ir Nīgans?

Melnajā ādas jakā tērptais Nīgans ir harismātisks līderis, kurš ļoti mīl savu dzelzī kalto beisbola nūju Lusilu. Viņš daudz runā, ar patiku klausoties savas balss skaņās. Viņa ietekmē nokļūst aizvien vairāk pilsētu un kopienu, tādēļ ikvienam būs jādomā, kā izdzīvot. Jo viss ir vienkārši – ja ievērojat Nīgana noteikumus, jūs esat dzīvs, ja neievērojat – miris.

«Nīganam ir izdevies iegūt varu un pakļaut cilvēkus, kas dara visu, ko viņš liek. Šos noteikumus nav iespējams pārkāpt. Viņš iedzen cilvēkos bailes. Bailes ir spēcīgāks motivators, nekā mīlestība vai atriebība,» saka Derila lomas atveidotājs Normans Rīduss.

Kas ir Ecehiēls un Šiva?

Ecehiēls (Harijs Peitons) ir karalis. Karalistes līderis. Šiva ir tīģeris, kas vienmēr atrodas viņam līdzās. Karaliste ir jauna vieta, kuru iepazīsim 7.sezonā. Atcerieties cilvēkus bruņās uz zirgiem? Šī ir viņu mājvieta, kas varētu patikt ikvienam seriāla skatītājam. Jo Karaliste ir atšķirīga, taču veiksmīga kopiena. Tās iemītnieki spēj sevi pabarot un dažādos veidos svin dzīvi, jo Ecehiēls patiešām vēlas citiem palīdzēt uzplaukt. Karalis ir zinātkārs un majestātisks, tomēr nebūt ne naivs. Viņš nedomā, ka vardarbība spēj uzlabot pasauli.

Vai Morgans parūpēsies par Kerolu?

Aizstāvo Kerolu, Morgans nošāva Glābēju kopienas pārstāvi. Ar to viņam sāksies sadzīvot un daudz domāt par saviem uzskatiem. Izrādās, tie vairs nav piemēroti tagadējai pasaulei. Pati Kerola nevēlas, lai cilvēki būtu viņai pārāk tuvu. Viņi abi meklēs patvērumu Karalistē un jācer, ka Kerola tiks galā ar saviem dēmoniem, ar kuriem cīnījās visu šo laiku.

Kur ir Tara?

Iespējams, mums vajadzētu uztraukties par Megijas mazo māsiņu. Šķiet, viņa ir viena un briesmās, taču ir ceļā atpakaļ uz Aleksandriju pie Denīzas. Tara nezina, ka viņas draudzene ir mirusi. Dvaits viņu nogalināja uz dzelzceļa sliedēm.

Kurus aktierus redzēsim 7.sezonā?

Pavisam seriālā «Staigājošie miroņi» spēlē vairāk nekā divdesmit aktieru. Endrjū Linkolns (Riks), Normans Rīduss (Derils), Stīvens Jeuns (Glens), Laurīna Koena (Megija), Čandlers Rigss (Karls), Danaja Gurira (Mišona), Melisa Makbraida (Kerola), Maikls Kudlics (Ābrahams), Lenijs Džeimss (Morgans), Soneka Martina – Grīna (Saša), Alana Mastersone (Tara), Kristiana Seratosa (Rosita), Džošs Makdermits (Eižens), Sets Giljams (Gabriēls) un Ross Markvads (Ārons).

Jaunajā sezonā tiem pievienojušies arī Ostins Nikols (Spensers), Toms Peins (Džīzuss), Ostins Amelio (Dvaits) un Ksanders Berkelejs (Hiltopas kopienas līderis Gregorijs).

Kas būs tālāk?

Televīzijas kanāls «FOX» un kabeļtelevīzijas kanāls «AMC» - ir paziņojuši, ka uzsāk darbu pie 8.sezonas. Plānots, ka nākamās sezonas sērijas būs skatāmas 2017.gadā.

Svarīgi – jaunā sezona sāksies tieši tajā brīdī, kur beidzās sestā sezona. Pavisam seriāla «Staigājošie miroņi» 7.sezonā būs 16 sērijas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu