«Daesh» komandieris: Negaidījām, ka amerikāņi paši sev izraks kapu, taču viņi to izdarīja (145)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Teroristiskie islāma džihādistu grupējumi no Afganistānas līdz Alžīrijai plāno izmantot miljardiera Donalda Trampa uzvaru ASV vēlēšanās saviem propogandas mērķiem, piesaistot savām rindām jaunus kaujiniekus, vēsta aģentūra «Reuters».

«Taliban» un «Daesh» atbalstītāji uzsver, ka Trampa priekšvēlēšanu kampaņa, kas bija vērsta pret musulmaņiem, aicinot aizliegt viņiem iebraukt ASV, palīdzēs pievilināt jaunus sekotājus, īpaši no neapmierināto jauniešu rindām Rietumos.

«Šis pusisis ir pilnīgs maniaks.Viņa mežonigais naids pret musulmaņiem ievērojami atvieglos mūsu darbu, jo mēs tagad varam piesaistīt tūkstošiem sekotāju,» «Reuters» atzinis «Daesh» komandieris no Afganistānas Abu Omars Korasani.

Tramps kampaņas laikā daudz runāja par teroristu apkarošanu, apsolot sakaut «radikālā islāma teroristus tāpat kā mēs reiz uzvarējām Aukstajā karā».

Vēlāk gan Tramps pieklusināja savu aicinājumu aizliegt ASV iebraukt musulmaņiem, norādot, ka viņš uz laiku apturēs imigrāciju no valstīm, kuras «gatavo teroristus un sūta tos karot uz citām valstīm».

«Daesh» līderi uzmanīgi sekoja ASV vēlēšanām, taču mēs negaidījām, ka amerikāņi izraks paši sev kapu, taču viņi to tomēr izdarīja,» teicis Korasani.

Komentāri (145)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu