Sanderss jūtas pazemots, ka demokrāti nespēja iegūt balto strādnieku balsis (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vērmontas štata senators un Hilarijas Klintones sāncensis demokrātu priekšvēlēšanās Bērnijs Sanderss paudis sarūgtinājumu par Klintones nespēju pagājušās nedēļas ASV prezidenta vēlēšanās iegūt baltādaino strādnieku balsis, ziņo CNN.

Sanderss uzskata, ka vēlēšanu uzvarētajam Donaldam Trampam ļoti veiksmīgi izdevās izmantot savā labā «dusmas, niknumu un sāpes, ko izjūt strādnieku šķira».

«Es uzskatu, ka ir nepieciešamas būtiskas izmaiņas Demokrātu partijas darba stilā. Nav pietiekami labi iegūt liberālās elites [balsis]. Es nāku no baltās strādnieku šķiras un es esmu dziļi pazemots, ka demokrāti nespēj uzrunāt cilvēkus tur, no kurienes es nāku,» raidījumā «CBS This Morning» izteicās Sanderss.

Sanderss arī aicināja Donaldu Trampu nepārvērtēt savu triumfu vēlēšanās, jo lai arī viņš saņēma ievēlēšanai nepieciešamo elektoru atbalstu, par Hilariju Klintoni vēlēšanās nobalsoja lielāks skaits cilvēku, nekā par Trampu.

Tomēr Sanderss arī norādīja, ka viņš došot Trampam iespēju pierādīt sevi prezidenta amatā.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu