Kas gaidāms šomēnes? Lasi decembra mēneša horoskopā (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Decembra mēneša horoskops

AUNS Var rasties vēlēšanās uzņemties līdera funkcijas, nekavējoties realizēt prātā ienākušās idejas, rīkoties nedaudz pārgalvīgi. Decembra sākumā nevajadzētu slēgt ilgtermiņa līgumus, darboties ar finansēm. Attiecībās ar kolēģiem mēģini būt iecietīgāks un atvērtāks. Zvaigznes iesaka piestrādāt pie sava sabiedriskā tēla, jo tam var būt izšķiroša nozīme kādā darījumā. Decembra vidū visticamāk aktualizēsies ar mantojumiem, nekustamo īpašumu, ģimenes biznesu saistītais. Tevī pieaugs cīņas spars, tu būsi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Nav izslēgts, kāds no radiniekiem var sniegt lieliskus padomus, kā uzlabot ienākumus, piesaistīt jaunus sadarbības partnerus. Ziemassvētkus visticamāk vēlēsies sagaidīt ne tā kā ierasts. Labprāt apsvērsi domu doties ārpus valsts robežām, tu sagaidot ne tikai ziemas Saulgriežus, bet arīdzan Jauno gadu.

VĒRSIS Kopumā decembris solās būt košs, svarīgiem notikumiem piesātināts. Esot nemitīgā kustībā, brīžiem var noreibt galva, rasties apjukums. Mēģini pēc iespējas rūpīgāk saplānot savus darbus un neļaut pēkšņiem notikumu pavērsieniem ietekmēt cerētos panākumus. Ja tev jāveic kāds nopietnāks darījums, tad zini, ka tam piemērotāka būs mēneša pirmā puse. Arī attiecībās ar kolēģiem vieglāk sapratīsies pirmajās divās decembra nedēļās. Privātās dzīves peripetijām savukārt daudz veiksmīgāka būs mēneša otrā puse. Tu pats vēlēsies pavadīt vairāk laika kopā ar atvasītēm, dalīties ar viņām savā dzīves pieredzē, sniegt padomus saistībā ar attiecību lietām. Šī gada izskaņa paies vienās ballītēs, kuras gan dos iespēju iepazīties ar ļoti erudītiem un interesantiem cilvēkiem, kuru zināšanas tev var lieti noderēt turpmākajās profesionālajās gaitās.

DVĪŅI Tev pa prātam būs ķerties klāt radikālām pārmaiņām, ja vien esošā kārtība nešķitīs gana apmierinoša. Protams, tava iniciatīva būs apsveicama, tomēr steigties ar kardināliem pārkārtojumiem savā dzīvē nevajadzētu. It sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt darba lietās! Ieturi nostāju – septiņas reizes nomērīju un tikai tad nogriezu. Tie Dvīņi, kuri spēs būt gana pacietīgi un apdomīgi, noteikti beigās iegūs kāroto. Taču, ja ļausies apkārt valdošajai steigai, ātri vien iedzīvosies nejaukās problēmās, finansiālos zaudējumos. Attiecībās ar otro pusīti būs grūti kaut ko prognozēt, jo jūs abi būsiet pārāk impulsīvi un pakļauti garastāvokļa svārstībām. Lai mazinātu iespējamos strīdus, mēģini būt nedaudz savaldīgāks un rūpīgāk ieklausies partnera sacītajā!

VĒZIS Tu šomēnes labprāt organizēsi mājas ballītes, ņemsi patiesi aktīvu dalību sabiedriskajos pasākumos, kā arī baudīsi romantiskos piedzīvojumus. Pateicoties siltajai, iejūtīgajai attieksmei pret radiniekiem, tu jūtami uzlabosi mikroklimatu gan mājās, gan esot lielākā radu saimē. Tev decembrī parādīsies iespēja vairākkārtīgi izdaiļot savu mitekli, un šāda veida aktivitātēm tu naudu nežēlosi. Ar sportu saistītajiem Vēžiem der apzināties, ka pārlieks entuziasms var nest traumatiskas situācijas. Darba lietās centies būt maksimāli godīgs un atsaucīgs. Ja vēlies, lai apkārtējie tevī saskata līdera dotības, tad šis ir īstais brīdis, lai sevi parādītu no labās puses! Ziemassvētkus un Jauno gadu, protams, sagaidīsi ģimeniskās, ļoti draudzīgās noskaņās.

LAUVA Zvaigznes silti iesaka nostabilizēt esošās attiecības, ar līdzcilvēkiem, jo nesaskaņas var tiešā veidā ietekmēt tavas darba lietas, koncentrēšanās spējas. Ja pratīsi likt lietā savas analītiskās dotības, tev izdosies saskatīt to, kas citiem paslīd garām nepamanīts. Mēneša pirmajās divās nedēļās nevajadzētu kārtot dokumentāciju, doties uz valsts institūcijām, kā arī veikt lielākus pirkumus. Labāk pievērsties jau iesāktām lietām, it visu darīt pēc iespējas sistemātiskāk un pedantiskāk. Decembra vidus izcelsies ar jauniem kontaktiem, iespējams, pat ārzemju braucieniem. Veiksmīgāks periods tiem, kuri saistīti ar radošo pasauli. Mēneša nogalē tu par darbu domāsi vismazāk, prātā būs tikai ar ģimeni, svinībām un nākotnes cerībām saistītās domas.

JAUNAVA Veiksmīgs laiks komandējumiem, ceļojumiem, kontaktu dibināšanai un redzesloka paplašināšanai. Decembra sākumā vari saņemt nelielu dāvanu vai prēmiju, algas pielikumu. Kaut arī zvaigznes kopumā sola veiksmīgu, harmonisku mēnesi, tomēr tu būsi ar kaut ko nemierā. Apkārtējie ik pa laikam manīs tevi staigājam nomāktu, īgnu, un attiecību jomai tas par labu protams, nenāks. Personīgā dzīvē gaidāmas nelielas pārmaiņas. Svarīgi kā šajā laikā attieksies pret laulātā drauga pienākumiem. Decembris var izrādīties patīkamāks tām Jaunavām, kuras nesen iepazinušās, vēl tikai veido partnerattiecības. Mēneša izskaņa diemžēl var saasināties hroniskas kaites, īpaši, ja ilgstoši atradīsies stresa apstākļos.

SVARI Iespējams, iesaistīsies darbā, kas saistīts ar mākslu, mūziku, izklaidi un luksusa lietām. Radīsies vēlme labiekārtot savu darbavietu, palielināt apgriezienus un peļņu. Var parādīties neparedzēti tēriņi, kas ģimenes budžetam nebūt nenāks par labu. Aprunājies ar savām atvasītēm par viņu sasniegumiem, nākotnes iecerēm. Nav izslēgts, tev nāksies ierobežot bērnu izklaides iespējas, lai viņi labāk spētu nopietnāk koncentrēties mācībām. Attiecībā uz tevi pašu, būtu vēlams vairāk laika veltīt fiziskiem vingrinājumiem, savas fiziskās formas uzlabošanai. Taču pirms uzsākt šāda veida aktivitātes, pakonsultējies pie attiecīgā speciālista. Svētkos daudz labprātāk izklaidēsies nelielā, bet labi zināmā, draudzīgā kompānijā.

SKORPIONS Kaut arī darba lietas sekmīgi virzīsies uz priekšu, tomēr tas nenozīmē, ka tev jāguļ uz lauriem. Tev pamatā būs jātiek galā ar lielu darba apjomu, jākaļ pamati nākama gada darbībai. Dažiem Skorpioniem var spīdēt paaugstinājums amatā, citiem algas pielikums, vēl kādu var nosūtīt komandējumā uz viņa sapņu zemi. Mēneša beigās gan astroloģiskā situācija tev nebūs tik labvēlīga. Tā, piemēram, sarežģījumi finanšu jomā var izsist pamatu zem kājām. Iespējami pavisam negaidīti tēriņi, varbūt saistīti ar bērnu vai laulātā vajadzībām. Nav izslēgts arī, ka ziedosi lielu summu labdarībai. Kaut arī vēlēsies darboties vairākās vietās, lai uzlabotu materiālo situāciju, tomēr zvaigznes iesaka pievērsties vienīgi pamatdarbam! Ziemassvētkos vēlēsies uzturēt gaišu, dvēselisku noskaņojumu.

STRĒLNIEKS Nāksies vien saņemties, jo šis nebūs tavs zvaigžņu mēnesis. Decembra sākumā iespējamas nelielas nesaskaņas darbā, zaudējumi, pat traumas. Varbūt jau laikus apzinoties šo ne pārāk patīkamu situāciju, tu spēsi kaut ko darīt lietas labā, lai izvairītos no iespējamiem sarežģījumiem. Nestrīdies, nekļūsti pārgalvīgs, izklaidīgs. Savukārt, tiem, kuri izturēs gaidāmās ugunskristības, mēneša beigās pavērsies labas iespējas uzlabot savu stāvokli sabiedrībā. Varbūt pat noslēgsi izdevīgu darījumu, izpelnīsies priekšniecības uzslavas. Mīlas jomā viss būs atkarīgs no tevis paša. Ja partnerattiecībās meklēsi personīgo izdevīgumu, netieksies pēc harmonijas, nekas labs nav sagaidāms. Veselība būs atkarīga no tava dzīvesveida, neieslīgsti pārmērībās, lieki neriskē!

MEŽĀZIS Visticamāk daudz uzmanības veltīsi ģimenes labklājības celšanai. Varbūt iestāsies papildus darbā vai strādāsi arī mājās. Reizēm tuviniekiem vairāk par naudu būs vajadzīga tava mīlestība, tomēr šī joma, diemžēl šomēnes paliks otrajā plānā. Kādam Mežāzim radīsies nepārvarama vēlme uzlabot sava mitekļa interjeru. Varbūt pat sāksi mājas remontu. Attiecības ar kādu kolēģi var pāraugt patiesā draudzībā. Veselīgs dzīvesveids būs garantija, ka šajā mēnesī izspruksi gripas draudiem. Sievietes var pievērsties imidža veidošanai, varbūt kādai būs nepieciešams speciālista padoms šajos jautājumos. Necenties izlikties gudrāks nekā esi, ja dodies uz darba pārrunām.

ŪDENSVĪRS Tavs enerģētiskais, kā arī radošais potenciāls ļaus iekarot jaunas virsotnes. Decembrī var nākties tā vairāk pārvietoties, varbūt dosies ārzemju komandējumā. Izdosies reklāmas pasākumi, prezentācijas. Būsi sabiedrisks, diplomātisks, spēsi rast kopēju valodu ar visdažādāko profesiju pārstāvjiem. Mēneša vidū vari kārtot darījumus ar valsts iestādēm, juridiskām personām. Ja kabatā parādās kāds lieks eiro, padomā kur un kā to labāk ieguldīt, lai pavairotu savu finanšu kapitālu. Ja vien uzturēsies sabiedrībā, ievērojami paplašināsies paziņu loks, gūsi jaunus domubiedrus, atbalstītājus. Kāda draudzība var pāraugt arī dziļākās jūtās. Brīvajā laikā ieteicams pievērsties sportiskām aktivitātēm, vari apmeklēt peldbaseinu. Tāpat labs laiks arī ciemiņu uzņemšanai un vecāku apciemošanai.

ZIVIS Pastāv labas iespējas izcelties, pierādīt savu profesionalitāti. Savukārt, tās Zivis, kuras gulēs mājās uz mūrīša un neatradīsies īstajā vietā un laikā, paliks ar garu degunu. Nav labs laiks kredītu ņemšanai. Kaut arī naudas netrūks, tomēr mētāties ar to arī nevajadzētu. Apdomājies kā nākas, pirms veic pirkumus, ieguldi savu naudu. Mīlas dzīvē šis būs laiks, kad tiks pārbaudīta partnerattiecību noturība. Nav izslēgts, ka būsi nesavaldīgs, pat nedaudz ass pret mīļoto cilvēku un maz laika pavadīsi kopā ar viņu. Necietīsi, ja kāds tevi kritizēs vai pamācīs, sevišķi, ja to darīs otrā pusīte. Veselības ziņā sargi kaklu, nepārpūlē balss saites, jo īpaši, ja darbs saistīts ar uzstāšanos. Vecgada vakarā noteikti apzinies, ko vēlies sasniegt tuvākajā nākotnē, jo domu tavs spēks būs patiesi uzsvērts.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu