«Ryanair» nākotnē varētu piedāvāt bezmaksas lidojumus (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Daudzi lidojumi ar «Ryainair» lidmašīnām tuvākās desmitgades laikā varētu būt pat par brīvu, pieļāvis aviokompānijas vadītājs Maikls O'Līrijs. 

O'Līrijs norādīja, ka viņa vadītās aviokompānijas ambīcijas paredz, ka nākotnē atsevišķas vietas lidmašīnā varētu būt bez maksas, un šo vietu izmaksas nosegtu ieņēmumi, ko aviokompānija iegūst no lidostām, kas palīdz piesaistīt jaunus pasažierus.

Runājot Lidostu operatoru asociācijas konferencē Londonā, «Ryanair» šefs norādīja, ka viņa vadītā kompānija daudzām Eiropas lidostām piedāvājusi dažādus izdevīgus piedāvājumus, lai piesaistītu pasažierus. Viņš uzsvēra: «Mūsu misija nākotnē ir saglabāt zemas lidojumu cenas. Man ir vīzija, ka tuvāko 10 gadu laikā atsevišķi lidojumi ar «Ryanair» varētu būt bez maksas, un tādā gadījumā mūsu lidmašīnas būs pilnas, un mēs varēsim šīs izmaksas nosegt no ieņēmumiem, ko iegūstam no lidostām».

Aviokompānija šogad cer pārvadāt 119 miljonus pasažieru, taču nākotnē biļetes, kuras ir īpašo cenu kategorijā, iespējams, būs bez maksas, un tas ļaus palielināt pasažieru skaitu līdz 200 miljoniem gadā.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu