Kanjes Vesta hospitalizācija: Viss ir daudz nopietnāk (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau ziņojām, ka repa superzvaigzne Kanje Vests pirmdien ievietots slimnīcā Losandželosā, jo viņa pēdējā laika dīvainā uzvedība raisījusi bažas par mākslinieka mentālo stāvokli.

Iepriekš slavenību tenku portālam «TMZ» avoti esot atklājuši, ka Kanje slimnīcā varētu palikt līdz šīs nedēļas beigām, jo viņa ģimene vēlas, lai viņš būtu mājās uz Pateicības dienas svinībām, taču nu tas nešķiet iespējams.

Persona, kas ir lietas kursā par šo incidentu, «TMZ» atklāja, ka Vesta hospitālizācija nebeigsies tik ātri. Ja iesākumā tika ziņots, ka Kanje cietis no īslaicīgas psihozes, kas radusies organisma atūdeņošanās un miega bada rezultātā, tad tagad «TMZ» rīcībā nonākusi informācija, ka situācija ir krietni vien nopietnāka.

Vestam tuvu stāvošs avots atklājis, ka viņa psiholoģiskās problēmas ir tik nopietnas, ka mākslinieka veselības apdrošināšana, kas sedz zaudējumus un finansiālās saistības par koncertiem, kuri atcelti veselības dēļ, «gandrīz noteikti» segs zaudējumus par 21 atcelto koncertu.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu