Sagatavo savu augumu svētkiem: viegla un ātra diēta latviešiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Es nekad vairs negribētu atgriezties pie vecā izskata!» tā stāsta rīdzeniece Ieva Brikmane-Buklovska (34). Ieva ir nometusi 16 kilogramus un ieguvusi sapņu augumu! Lasi interviju ar Ievu un uzzini, kā arī tu vari iegūt sev individuāli sastādītu uztura plānu un bezmaksas konsultāciju ar uztura speciālistu!

- Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Pirms tam biju mēģinājusi «pašrocīgi» tievēt ar klasiskajiem paņēmieniem- ēst mazāk un veselīgāk. Bet tik viegli atkāpties vienu dienu, tad otru un tā atkal līdz nākamajai reizei, kad apņemies tievēt. Žēl tikai, ka tievāka tā arī nepaliku!

Foto: Publicitātes foto

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

-Tuvojās svarīgs notikums dzīvē un sapratu, ka, ja izskatīšos kā izskatos šobrīd, pati nevarēšu justies labi. Gribējās, lai varu izbaudīt pasākumu, nevis uztraukties par to, ko citi padomās! Un gribās jau sev arī patikt!

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Viena no manām paziņām ar Stokholmas diētu bija notievējusi vienas nedēļas laikā. Palasīju atsauksmes internetā un tās bija iedvesmojošas, daži stāsti vispār pārsteidza! Nolēmu, ka beidzot tiešām tievēšu, nevis tikai runāšu par to!

Foto: Publicitātes foto

- Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Diētu ievērot bija viegli, tikai jāseko plānam, nav arī nekādi mistiskie, nepieejamie produkti. Diētas laikā svēros katru dienu un katru dienu jutu gandarījumu- kilogrami ātri vien kritās! Šobrīd esmu zaudējusi 16 kilogramus un jūtos fantastiski! Vairs nekad negribētu atgriezties pie vecā izskata!

- Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Ja tev nav perfekts svars noteikti varu tev ieteikt Stokholmas diētu, jo pati esmu piemērs, ka rezultāti neizpaliks. Jo ātrāk tu sāksi, jo ātrāk varēsi skatīties spogulī un priecāties par sasniegto!

Stokholmas diētai

Spied šeit- StockholmHealth.com - un zaudē lieko svaru 7 dienās!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu