Rīgas mākslas telpā atklās literatūras festivālu «Prozas lasījumi 2016» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

6.decembrī, plkst.19.00, Rīgas mākslas telpā, Kungu ielā 3, norisināsies literatūras festivāla «Prozas lasījumi 2016» atklāšanas vakars. Literatūras festivāls norisināsies jau divdesmit pirmo reizi. Festivāla atklāšanas vakaru vadīs Arno Jundze, bet piedalīsies iepriekšējo festivālu laureāti Māra Zālīte, Māris Bērziņš, Dace Rukšāne-Ščipčinska, Ilmārs Šlāpins, Juris Zvirgzdiņš un Gundega Repše.

Pasākumu atklās ar fragmentiem un domugraudiem no dokumentālā cikla «Rakstnieks tuvplānā», kas iemūžina literatūras un kultūras svarīgākos cilvēkus. Festivāls norisināsies līdz 11.decembrim, un tajā piedalīsies autori no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Slovēnijas, Somijas, Maltas un citām valstīm.

Festivāls «Prozas lasījumi» norisinās kopš 1995.gada, un tā pamatprogrammu veido vietējo autoru lasījumi, kuros klausītājus iepazīstina ar līdz šim nepublicēta teksta fragmentiem. Tekstus vērtēs nozares profesionāļu un alternatīvā studentu žūrija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu