Liene Greifāne pārsteigta par medikamentu cenām Latvijā (670)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/lienegreifane/

Latviešu dziedātāja Liene Greifāne, kura šobrīd pārcēlusies uz dzīvi Krievijas pilsētā Maskavā, nule viesojās Latvijā. Sociālajos tīklos viņa pauž pārsteigumu par dažādajām medikamentu cenām Latvijā un Krievijā. Kā tā var būt?

«Atlidoju uz Maskavu, galīgi slima,» sociālajos tīklos raksta Greifāne.

«Angīna, auss sāp, iesnas jau divas nedēļas, visam vēl klāt ari aukstumpumpa. Taču, kas mani priecē? Tas, ka, braucot mājās(Maskavā), iebraucu piemājas aptiekā, jaukā farmaceite sadeva antibiotikas gan kaklam, gan herpes vīrusam, lakto baktērijas, vitamīnus, pūšamo kaklam un pilienus ausij, un ziniet par šo visu es samaksāju 20 eiro. 

Vakar esot Latvijā, es iegāju aptiekā, tabletes herpes vīrusam uz receptes, antibiotikas angīnai tāpat, par sīrupiņu divgadīgā bērna klepum, sev deguna pilieniem un kakla konfektēm samaksāju arī 20 eiro. Komentāri manuprāt lieki,» raksta Greifāne, piebilstot, ka Latvijā viss esot viens bizness.

Komentāri (670)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu