«Lauku sētas» intrigas: Mežā pazūd Vija un sīvā cīņa par palikšanu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cīņa par uzvaru turpinās televīzijas šovā «Lauku sēta», kura daži no dalībniekiem gatavi pat padoties, tomēr daži turpina cīņu maksimāli. Kurš šovu pameta šonedēļ?

Jaunajā nedēļā «Lauku sētu» pāršalc traģiska vēsts – Vija, viena pati ogojot, pazudusi mežā! Nervi ir nokaitēti visiem, arī Vijas mīļotajam Ilgvaram, kurš jūtas kā izāzēts, tāpēc apvainojas un uzmet lūpu, un nesmuki izsakās par savas draudzenes gājienu! Viju, protams, šis notikums pamatīgi «uzvelk» un, ja nepieciešams, viņa tā dēļ būtu gatava arī pamest šovu. Darbu un kreņķu - vairāk kā saprašanas!

Galu galā – lauku sētā darbs dzen darbu, un saimniece dalībniekiem likusi īstenot sapni par mini zoodārzu, kā arī pašiem izpeldināt un sakopt saimnieces zirgus! Un Ieva nopietni apliecina savu sievišķīgo spēku, par spīti tam, ka saimniece skeptiski skatās uz viņas drosmīgo izkāpšanu zirga mugurā no dīķa – viņa to paveic.

Šova sērijas izskaņā Vija un Ilgvars, kā arī Rūdolfs un Mairita cīnās par palikšanu, šķirojot pupiņas. Beigu beigās uz izbalsošanas sola blakus Ievai un Sandim sēžas Vija un Ilgvars, kas neizmantoja otro iespēju un šovu pameta.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu