«Lauku sētā» negaidīti atgriežas TV šovu veterāne Violeta (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Lauku sētā» nogurums ņēmis virsroku un dalībnieki iekavējuši darbus pie mini zoodārza izveides. Steidzot saraut iekavētos darbus, uz kašķiem velk visiem – arī pašiem pāriem – savā starpā. 

Kluso Mairitu provocē Ieva un, protams, meitene vairs netur mēli aiz zobiem! Par Ievas aizstāvi meties Sandis, jo, viņaprāt, Mairita ir nudien aizskārusi Ievas jūtīgākās vietas, pasakot, ka viņa ir slikta māte… Sandis uz līdzenas vietas gatavs pāraudzināt Mairitu! Tikmēr saimniecei padomā jauni darbi – Daugavas krastā jāizveido tūrisma objekts – jāatjauno 1. pasaules kara ierakumi, darba vadītāja pienākumi uzticēti Sandim, kurš, pirms liek ķerties pie darbiem, visiem novada rīta rosmi.

Jauns darbs, jauns strīds: kura labāka matemātiķe? Ieva atzīst, ka nemāk rēķināt, bet Mairita, lai arī prot, izrakumus saskaitīt nevar! Savukārt otrs uzdevums – pagalmā jāizveido sētiņa, un tas būs Rūdolfa pārraudzībā, bet trešais darbs – jāpašūdina zirgiem jaunas cepurītes. Ir, ko noņemties!

Taču nedēļas vidū dalībniekus pārsteidz negaidīti viesi... Šovā atgriežas izbalsotie dalībnieki – Ilzīte un Una, Ilgvars un Vija, kā arī Violeta, kuras draudzene Sanita, diemžēl, atteicās no atgriešanās šovā.

Violetas prombūtnes laikā Sandis nav spējis nomierināties, un viņu sagaida ar rupjiem izteikumiem, uz tiem Violetai vienmēr būs ko atbildēt. Tikmēr pārējiem pāriem dūša papēžos, jo viņi rāvušies melnās miesās, kamēr izbalsotie atpūtušies un ieradušies pavisam svaigā izskatā.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu