Peskovs «neesot eksperts, lai izprastu uzticamus datus», taču apsūdz Ukrainu agresijā (194)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Kremlis apsūdzējis Ukrainu Donbasa konflikta eskalācijā, ņemot vērā «uzticamus faktus» un vēlas, lai Maskava, Parīze un Berlīne piespiestu Kijevu pildīt Minskas vienošanos, vēsta aģentūra «Unian». 

Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs paziņojis, ka «Kremlis ir noraizējies par to, kas notiek uz spēku saskarsmes līnijas». Pēc viņa teiktā, ir «uzticami dati, kuri liecina, ka no Ukrainas puses esot bijis uzbrukuma mēģinājums, tādēļ kaujiniekiem Avdijivkas apkārtnē nācies pretoties». Peskovs paudis nožēlu, ka pēdējo dienu notikumos gājuši bojā cilvēki abās pusēs.

«Šāda agresīva rīcība no Ukrainas puses padara Minskas vienošanos bezjēdzīgu, un tas norāda uz Ukrainas prezidenta nevēlēšanos pildīt šīs saistības. Šādā veidā tiek novērsta situācija no nestabilās situācijas Ukrainas iekšienē,» norādīja Peskovs, paziņojot, ka neesot eksperts militārajā jomā, lai precīzi izprastu «uzticamos datus».

Iepriekš vēstīts, ka kopš 29.janvāra Krievijas kontrolētie separātisti apšauda ukraiņu pozīcijas Avdijivkas apkārtnē, kā arī dzīvojamos kvartālus.

Komentāri (194)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu