Dziedātāja Bejonse, paziņojot par grūtniecību, lauž jaunus rekordus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Amerikāņu dziedātāja Bejonse (Beyonce) sociālajā vietnē «Instagram» 1.februārī paziņoja jaunumus, kas pārsteidza teju visus viņas fanus. Mūziķe ir dvīņu gaidībās.

Lai paziņotu patīkamos jaunumus, dziedātāja Bejonse izmantoja sociālo vietni «Instagram», kur publicēja fotogrāfiju ar savu grūtniecības vēderiņu.

«Mēs vēlamies dalīties ar jums savā mīlestībā un laimē. Esam divkārtīgi svētīti. Mēs esam neizsakāmi pateicīgi, ka mūsu ģimene kļūs par diviem bagātāka, un mēs pateicamies par visiem laba vēlējumiem,» viņa rakstīja.

Ārvalstu mediji ziņo, ka līdz ar šo ziņu Bejonse pārspējusi sociālās vietnes «Instagram» rekordus. Viņas grūtniecības fotogrāfija kļuvusi par visu laiku populārāko sociālajā vietnē - šobrīd [red.-2.februārī plkst. 9.00] «patīk» pogu piespieduši jau vairāk nekā 7,2 miljoni cilvēku.

Līdz šim vispopulārākais foto «Instagram» vietnē piederēja dziedātājai Selenai Gomesai, kuras fotogrāfija ar «Coca-Cola» dzērienu rokās sasniedza 6,3 miljonus «patīk».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu