Bažas par pirmo lēdiju: Kur pazudusi Melānija Trampa? (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ārvalstu medijos parādījušās pirmās bažas par ASV pirmo lēdiju Melāniju Trampu. Kopš viņas vīra Donalda Trampa inaugurācijas ceremonijas šī gada 21.janvārī viņa nav parādījusies sabiedrībā.

Kopš Melānija Trampa pēdējo reizi parādījās sabiedrībā pagājušas jau 12 dienas. ASV pirmā lēdija pēdējo reizi publisku pasākumu apmeklēja 21.janvārī, kad notika Donalda Trampa inaugurācijas ceremonija. Jau nākamajā dienā viņa kopā ar dēlu Baronu atgriezās Ņujorkā.

Par pirmās lēdijas «pazušanu» īpaši satraukušies ASV mediji, kas ziņo, ka joprojām nav skaidrības par to, kādus darbus sava jaunā statusa ietvaros viņa plānot veikt. Tāpat Trampa nav sniegusi intervijas medijiem.

Tomēr Melānijas Trampas pārstāvis «CNN» atklājis, ka tuvāko nedēļu laikā ASV pirmā lēdija plāno uzturēties gan Ņujorkā, gan Vašingtonā. Līdz ar Trampas ne īpaši aktīvo startu jaunajā statusā radušās arī bažas, vai viņa maz plāno pārvākties uz dzīvi Baltajā namā, taču viņas pārstāvis šīs baumas noliedz.

Tikmēr sociālajos tīklos pirmās ģimenes fotogrāfijas no jaunajām mājām Vašingtonā publicējusi Donalda Trampa vecākā meita Ivanka.

 

Blair House, DC #latergram

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

 

Goodnight! ?

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu