Foto: Tērpi, kurus reiz vilkusi princese Diāna (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Kensingtonas pilī no 24.februāra apskatāma princeses Diānas vilkto tērpu izstāde «Diana: Her Fashion Story». Izstāde piedāvā unikālu iespēju aplūkot Diānas pašus greznākos un spilgtākos tērpus. Vēl dienu pirms izstādes oficiālās atklāšanas piedāvājam aplūkot nelielu ieskatu!

Izstāde veidota par godu princesei Diānai, šogad aprit 20 gadi kopš viņas traģiskās nāves auto avārijā Francijas galvaspilsētā Parīzē. Apmeklētāji varēs aplūkot princeses Diānas ikoniskos tērpus, kurus viņa vilkusi īpašās vizītēs, kā arī pasākumos.

Atgādinām, ka princese Diāna mira 1997.gada 31.augustā, kad automašīna, kur viņa atradās, cenšoties atrauties no fotogrāfiem, ietriecās Almas tilta tuneļa 13.kolonnā. Princeses brālis grāfs Spensers pēc notikušā asi uzbruka presei, nosodot medijus par Diānas vajāšanu un vainojot to viņas nāvē.

Tūkstošiem cilvēku sēroja par princeses nāvi, un daudzi kritiķi izteicās, ka tas bija brīdis, kad angļi beidzot atmetuši savu emocionālo atturību, atklāti apraudot «tautas princesi».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu