Brazīlijas prezidents atsakās dzīvot oficiālajā rezidencē, jo tur spokojoties (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas prezidents Mišels Temers kopā ar ģimeni izvācies no oficiālās prezidenta rezidences, šādu lēmumu skaidrojot ar slikto atmosfēru un iespējamo spoku klātbūtni ēkā, ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Brazīlijas prezidenta oficiālā rezidence tika uzbūvēta pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados un to projektēja leģendārais brazīļu arhitekts Oskars Nīmeijers.

Pašreizējais prezidents Temers kopā ar savu ģimeni pieņēmis lēmumu izvākties no futūristiskās ēkas, tā vietā izvēloties apmesties citā ēkā, kurā parasti uzturas Brazīlijas viceprezidents.

Temers Brazīlijas medijam «Veja» norādījis, ka viņš un viņa sieva milzīgajā ēkā nav jutušies omulīgi. Vienīgi viņu septiņus gadus vecajam dēlam paticis uzturēties plašajā ēkā.

«Mēs pat sākām domāt vai tik ēku nav apsēduši spoki,» izteicies prezidents.

«Veja» rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka prezidenta sieva pat esot izsaukusi mācītāju un lūgusi viņu atbrīvot ēku no ļaunajiem gariem, tomēr tas neesot izdevies.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu