12 gadus veca meitenīte uzfilmējusi skaistu veltījumu Rīgai (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Vētras saites» otrajam albumam «Rīga paliek» šāda paša nosaukuma dziesmai mūzikas videoklipu uzfilmējusi un samontējusi 12 gadus veca meitenīte vārdā Rasa Droiska, portālu «Apollo» informē mūziķi.

«Viss filmēšanas un montēšanas process notika ar mobilo telefonu. Savdabīgi, cik emocionāli meitene interpretē dziesmu ar Ojāra Vācieša tekstu, veidojot savas asociācijas par Rīgu, mīlestību un emocijām, par kameras epicentru izvēloties pilsētas Kluso centru. (..)

Paies laiks, gadu desmiti, simti, viss mainīsies, bet Rīga – tā paliks vienmēr,» stāsta grupas līderis Ģirts Pavēnis.

Albums ir veltīts visiem cilvēkiem, kuri mīl Rīgu, Latviju un kuriem ir svarīgi, kas ar to notiek. Tajā ir iekļautas 11 kompozīcijas, kuras caurvij dažāda veida kokļu un ģitāras skaņas, pūšamie un ritma instrumenti.

Lai arī «Vētras Saites» ir pazīstama kā instrumentālu mūziku spēlējoša apvienība, kuras skanējumā dominē elektriskā kokle, šajā diskā ir iekļautas arī vairākas dziesmas ar Jāņa Raiņa, Imanta Ziedoņa, Ojāra Vācieša un Pola Eliāra dzeju. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu