Vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis pēc pašvaldību vēlēšanām sola izdeklarēties no Rīgas (652)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašreizējam Rīgas domes vadošajam politiskajam spēkam «Saskaņa»/«Gods kalpot Rīgai» («Saskaņa»/GKR) pašvaldību vēlēšanās izdevies iegūt vairākumu balsu, vienlaikus tas galvaspilsētas domē ir zaudējis septiņus mandātus, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie dati. Pašvaldību vēlēšanas noslēgušās, tas, savukārt, devis pamatu plašām diskusijām sociālajos tīklos. Lai gan rīdzinieki savas balsis atdevuši, nav maz tādu, kas nav apmierināti ar vēlēšanu rezultātiem un sola pat izdeklarēties no Rīgas, lai nodokļos samaksātā nauda nonāktu kādas citas pašvaldības «maciņā».

Starp tiem, kas sākuši apdomāt izdeklarēšanās iespēju ir gan TV raidījumu seja Arnis Krauze, gan Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Iesalnieks, rakstniece Dace Rukšāne un citas atpazīstamas personas. 

Jau ziņots, ka  pašreizējam Rīgas domes vadošajam politiskajam spēkam «Saskaņa»/«Gods kalpot Rīgai» («Saskaņa»/GKR) pašvaldību vēlēšanās izdevies iegūt vairākumu balsu, vienlaikus tas galvaspilsētas domē ir zaudējis septiņus mandātus.

Komentāri (652)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu